About me

Overdag ben ik werkzaam als systeem- en netwerkbeheerder, daarnaast hou ik me erg graag bezig met fotografie.

Jaren geleden al hiermee begonnen, maar heeft even stil gelegen door de komst van de kinderen. Nu deze inmiddels wat groter zijn geworden heb ik de passie weer op kunnen pakken.

In het begin eigenlijk van alles gefotografeerd, maar gaandeweg ben ik mij voornamelijk gaan toeleggen op portret- en modelfotografie, omdat dat toch wel heel erg leuk is om te doen. Eerst wat festivals zoals Elfia en El Mundo en dergelijke afgelopen, later naar de wat meer georganiseerde shootdagen en de 1-op-1 shoots met soms boudoir en artistiek naakt.

Tijdens een shoot heb ik meestal wel een beeld in m’n hoofd om te doen, maar vaak bepaalt de locatie wel een richting. Vooraf bespreken we vaak een thema of sfeer en zoeken daar een locatie op uit, vooral met cosplay wel erg handig. Daarbij laat ik ook altijd alle ruimte aan de modellen om zelf met ideeën te komen.

Naast een aantal modellen die ik regelmatig voor de camera heb, is het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen, daarom ben ik eigenlijk altijd wel aan het rondkijken voor een nieuwe samenwerking. Heb geen eigen studio, de shoots zullen dus op lokatie plaats vinden, eventueel is studiohuur mogelijk. Werkgebied is bij voorkeur omgeving Breda/Tilburg, maar voor een tof concept ben ik zeker bereid wat verder te reizen.

Sinds enige tijd werk ik ook regelmatig samen met een gecertificeerd en prijswinnend muah en modellen-coach. Met haar heb ik al een paar mooie resultaten mogen neerzetten.

Op Pinterest heb ik een paar moodboards samengesteld ter inspiratie.

Lijkt het je, na het bekijken van mijn portfolio en bovenstaand verhaal, wel leuk om eens een samenwerking aan te gaan, laat je dan vooral niet tegenhouden contact met me op te nemen.